StoritevGoogle oglaševanje

Naj vas stranke opazijo natančno takrat, ko v Googlu iščejo stvari, ki jih vi želite ponuditi.

Google oglaševanje


Zakaj ne bi bili za spremembo enkrat tudi vaši izdelki oziroma dejavnost predstavljena na vrhu googlovega iskalnika? Zagotovite si kar največ pozitivnega obiska segmenta kupcev, ki se zanimajo specifično za tisto dejavnost, ki jo vi želite oglaševati. Pri tem pa je dobro omeniti, da plačate le toliko, kolikor so bili vaši oglasi poklikani!

Rangiranje v iskalniku
Cena oglaševanja
Prilagodljivost kampanje
Ciljani oglasi
Število strank
Prilagodljivost cene
Meta oznake za boljše rangiranje

Ste se kdaj vprašali, kako spletni iskalniki pridobijo informacije o posamezni spletni strani?

Meta oznake
Osnove spletne optimizacije

Kako se pravilno lotiti izdelave in dodajanja vsebine na spletno stran, da izboljšate rangiranje vaše spletne strani?

Spletna optimizacija
Rangiranje spletne strani

Želja vsakega lastnika spletne strani je, da je njegova spletna stran predstavljena čim višje v rezultatih iskalnika.

Rangiranje

Pogosta vprašanja

Kaj je Google oglaševanje?

Google oglaševanje je oglaševanje svoje dejavnosti ali izdelkov v Googlevem spletnem iskalniku, kar pomeni, da se vaši oglasi pojavijo na prvih mestih v spletnem iskalniku kadar uporabnik vpiše specifičen iskalni niz. Na ta način si zagotovite opaženost in izpostavljenost vašega podjetja.

Kako poteka Google oglaševanje?

Kampanije pri googlu so dokaj enostaven proces, kjer se definira komu naj se oglasi prikazujejo in omeji kredit namenjen oglaševanju. Obenem se izbere segment kupcev, starostno skupino in še mnogo drugih kriterijev, s čimer se omeji prikaz oglasa osebam, ki nimajo nobenega zanimanja za vašo ponudbo.

Kaj je Google AdWords?

AdWords je storitev podjetja Google za oglaševanje na spletnih straneh. AdWords je najpomembnejša Googlova oglaševalska storitev in glavni vir zaslužka, ki je v letu 2009 skupno znašal preko 23 milijard dolarjev. Google tekstovni oglasi so kratki, sestavljeni so iz ene vrstice naslova in dveh vrstic vsebine.

Prednosti Google oglaševanja

Google oglaševanje predstavlja veliko prednosti pred drugimi načini oglaševanja. Glavna prednost je plačilo na klike, torej, toliko klikov oziroma ogledov oglasa kolikor jih je bilo opravljeno, tolikšna je tudi cena. Prav tako je možno omejiti nabor uporabnikov, ki se jim oglas prikaže, število možnih dnevnih klikov (da vam konkurenca ne poklika vseh možnih klikov) ter še ostale prednosti, ki jih ponujajo.

Komu je Google oglaševanje namenjeno?

Google oglaševanje je namenjeno popolnoma vsem, ki se želijo oglaševati preko spletnega iskalnika Google. Omejitev ni!