Storitevizdelava bannerjev

Imejte banner za vašo spletno stran, ki bo privlačil kar največ klikov.

Izdelava bannerjev


Bannerji so reklamni materiali na spletnih straneh, običajno ob strani ali na dnu spletne strani. In prepogosto ne dosegajo svojega namena, ki pa je ta, da se nanje klika. Mi vam naredimo moderne, sveže in privlačne bannerje, ki bodo zagotovili klike še najbolj zahtevnih obiskovalcev spletnih strani!

Primeri bannerjev


Pogosta vprašanja

Kaj je banner?

Banner oziroma spletna pasica je oglas specifične velikosti, ki se nahaja na različnih spletnih straneh (ki ni vaša) in ima vgrajeno povezavo na vašo spletno stran. Njegov namen je privlačiti nove obiskovalce na vašo spletno stran, zato je ključnega pomena, da je privlačen za obiskovalce in da ima vsebino, ki je zanimiva.

Kje se lahko oglašujem z bannerjem?

S spletnim bannerjem oziroma pasico se lahko oglašujete na katerikoli spletni strani, ki je pripravljena vaš banner predstaviti. Pogosto je za te usluge potrebno plačati. Vsekakor pa potrebujete banner objaviti na straneh, ki imajo dovolj obiska, da bi bilo to smiselno in da ima dovolj velik učinek.

Kdo vidi moje bannerje?

Bannerje vidijo vsi obiskovalci spletne strani, kjer je banner predstavljen oziroma oglaševan. Seveda je to tudi stvar dogovora z lastnikom spletne strani, kjer se banner nahaja, ali je ta stalno viden ali se izmenjuje z drugimi.

Komu zaupati izdelavo bannerja?

Spletni banner mora biti vizualno nevsiljiv in kvalitetno izdelan, da osebe, ki ga vidijo ne podvomijo o veljavnosti oglasa in spletne strani, ki jo oglas oglašuje. Tako je najbolje zaupati izdelavo bannerja podjetjem, ki poskrbijo za primerne vizualne zahteve.

Kako lahko banner izboljša poslovanje mojega podjetja?

Osnovna naloga bannerja oziroma pasice je pridobiti več ogledov spletne strani. Tako da je odgovor na to vprašanje enostaven: pripomore k več ogledov spletne strani, zaradi česar povečate možnosti za prodajo vaše dejavnosti ali izdelka.