StoritevOblikovanje tiskovin

Omogočamo vam oblikovanje unikatnih in modernih tiskovin, ki zagotavljajo opaženost!

Oblikovanje tiskovin


Potrebujete tiskane medije, ki jih boste delili drugim, jih lepili na oglasne deske,... Mi vam oblikujemo reklamni in promocijski material, ki bo zagotovil, da si bodo vaš oglas zapomnili še dolgo po tem, ko oglasa ne bo več na oglasni deski!

Primeri tiskovin


Pogosta vprašanja

Kakšne tiskovine oblikujete?

Oblikujemo vse vrste tiskovin, od vizitk, letakov, plakatov, reklamnih panojev, revij, vabil in še mnogo več. Karkoli potrebujete, mi smo prava rešitev za vaše želje!

Koliko popravkov oblikovanja omogočate?

Število popravkov, ki jih omogočamo je omejeno na vaše želje in ne na številko, ki bi jo nekdo določil. Naša želja je vaše zadovoljstvo in rezultati, ki jih uspešno speljan projekt prinaša za podjetje.

Ali potrebujem dodatno gradivo za oblikovanje?

Kakršnokoli dodatno gradivo, kot je besedilo, slike in podobno, je vedno zaželjeno, saj je to izhodiščna točka od koder se lahko oblikovanje prične. Vsekakor pa lahko tudi mi zberemo potreben material za izdelavo željene tiskovine, edino kar potrebujemo je vaša želja in začetna ideja.

V kakšnem formatu dobim tiskovino?

Tiskovine vam posredujemo v različnih digitalnih formatih, neodvisno od operacijskega sistema, ki ga uporabljate. Sporočite nam vaše želje, mi pa vam ustrežemo.