Storitevizdelava spletnih trgovin

Naredite vašo ponudbo dosegljivo kupcem na spletu, nadzorujte svojo zalogo izdelkov in še mnogo več z lastnim CMS sistemom.

Izdelava spletnih trgovin


Želite prodajati svoje izdelke na spletu? Potrebujete sistem za nadzor svojega inventarja oziroma zaloge? Potem ste na pravem mestu. Mi vam izdelamo spletno trgovino, ki je moderna po izgledu in funkcionalnosti. Obenem pa dobite tudi sistem za nadzor nad zalogo vaših izdelkov, prodajo, zanimanji kupcev, obveščanjem o počasnem primankovanju zaloge,... Samo vaša in naša domišljija nas omejujeta!

Spletna prodaja
Širši krog strank
Nadzor nad inventarjem
Neomejena prodaja
Predstavitev izdelkov na omrežjih
Enostavno upravljanje
CMS sistemi

Želite biti samostojni pri dodajanju vsebine na svojo spletno stran in trgovino, jo urejati in skrbeti za njeno pravilno delovanje? Odgovor je tu!

CMS sistemi
Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Ste se odločili za izdelavo spletne strani v sistemu Wordpress? Potem je ta članek ravno prav za vas, saj vam bo dal vpogled v Wodpress sistem.

Wordpress

Pogosta vprašanja

Kaj je spletna trgovina?

Spletna trgovina je aplikacija,ki je dostopna s spletnim brskalnikom prek računalniškega omrežja. V zadnjem času postaja spletna trgovina čedalje bolj priljubljena med kupci. Prednosti na strani kupca so predvsem hitro primerjanje cen in lastnosti ter enostavno naročanje,prednosti na strani prodajalca pa so predvsem nižji stroški obratovanja v primerjavi z delovno silo,ki bi bila potrebna trgovina in stroški povezani s prodajnim prostorom,ki jih v tem primeru ni oziroma so minimalni. Če je prodajalec informacijsko dobro povezan z dobavitelji,lahko poteka prodaja tudi brez velikega skladišča, t. i. just in time nabava (material se nabavi točno takrat,ko ga potrebujemo in se ne nabavlja na zaloge).

Ali spletna trgovina vključuje sistem za nadzor nad zalogo?

Vsekakor. Vse spletne trgovine imajo vgrajen sistem za nadzor nad zalogo, kar omogoča obveščanje o količini trenutne zaloge in ostalih možnih analizah, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje.

Kako do spletne trgovine?

Če potrebujete spletno trgovino ste na pravem naslovu! Mi se ukvarjamo z izdelavo spletnih trgovin, ki so po najnovejših standardih, brez dodatnih stroškov!

Kako spletna trgovina poenostavi poslovanje?

Spletna trgovina omogoča enostaven nadzor nad vsebino in količino zaloge. Sistem vas sam obvešča o količini izdelkov, novih naročilih in vsem kar potrebujete za uspešno vodenje trgovine, le da sistem vse opravi to namesto vas!

Ali je spletna trgovina enostavna za uporabo?

Ker so v ozadju spletne trgovine vedno postavljeni sistemi za upravljanje z vsebino in nadzorom nad izdelki, je sistem prilagojen laikom, zaradi česar je sila enostaven za uporabo. Obenem pa pri nas dobite navodila za uporabo, če pa tudi to ni dovolj pa smo vedno na voljo za vaš klic, da vam pomagamo pri vaši zagati.