Storitvespletno gostovanje

Poskrbite za zanesljivo in varno spletno gostovanje vaše spletne strani.

Spletno gostovanje


Ne veste kam bi dali vašo spletno stran, da jo lahko tudi drugi obiščejo? Se ne želite ukvarjati z iskanjem primernih ponudnikov, iskanjem domene in programerja, ki bi to naredil namesto vas, da prihranite na času? Mi poskrbimo za vse to, vi samo sporočite vaše želje, mi pa jih izpolnimo in presenetimo s kakovostjo in hitrostjo!

Varnost
Emaili
Redne posodobitve
Varnostne kopije
Podatkovne baze
Diski
Izdelava spletnih strani

Ste prišli do točke, kjer ste ugotovili, da potrebujete spletno stran, ki bo uspešno promovirala vas, vašo dejavnost ali podjetje?

Izdelava spletnih strani
Rangiranje spletne strani

Želja vsakega lastnika spletne strani je, da je njegova spletna stran predstavljena čim višje v rezultatih iskalnika, ne glede na to kaj uporabnik vpiše v iskalnik.

Rangiranje

Pogosta vprašanja

Kaj je spletno gostovanje?

Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na ponudnikovem strežniku (konkretneje na trdem disku ponudnikovega strežnika), ki je dostopen preko interneta. Z izbiro paketa gostovanja se uporabnik odloči za različne tehnične parametre gostovanja, ki jih želi (količina prostora na trdem disku (MB), število elektronskih poštnih naslovov, število SQL baz ipd.).

Zakaj je spletno gostovanje pomembno?

Pomembno je izbrati strežnike, ki so hitri in nimajo na istem strežniku nameščenih še ostalih spletnih strani, s katerimi vi nimate nobene povezave. V nasprotnem primeru je vaša stran počasi odzivna in ne deluje tako hitro kot je njen originalni namen in sposobnost, na kar pa noben programer na žalost ne more vplivati.

Kdo lahko poskrbi za moje spletno gostovanje?

Če želite stran predstavljati slovenski populaciji je dobro, da so strežniki oziroma gostovanje v Sloveniji, kar pomeni, da morate iskati med slovenskimi ponudniki, ki imajo strežnike v Sloveniji.

Kako lahko spletno gostovanje pripomore k boljšim poslovnim rezultatom?

Dobro spletno gostovanje vključuje hitre SSD diske in pa rezerviran prostor samo za vašo spletno stran. To poskrbi, da se vaša spletna stran hitro nalaga oziroma prikazuje uporabnikom, kar poveča njeno rangiranje v spletnih iskalnikih, obenem pa ne izgubite potencialnih obiskovalcev spletne strani, ki jih odvrne čakanje, da se stran prikaže na njihovih zaslonih.