Storitevoblikovanje logotipov

Za vas izdelamo unikaten logotip s katerim boste izstopali od konkurence.

Oblikovanje logotipov


Želite svež in pomnenja vreden logotip za vaše podjetje? Ne veste kakšen bi bil najboljši za vašo dejavnost? Mi vam oblikujemo logotipe, ki bi bili najboj primerni za vas, potem se pa vi odločite kateri vam najbolj ustreza! Vsekakor to vključuje tudi kasnejše popravke, da bo vaš logotip točno takšen, kot ste si ga vi zamislili.

Pogosta vprašanja

Zakaj je logotip pomemben?

Logotip je kot obraz, je prva stvar ki jo vidimo, zapomnimo si ga, če nam je všeč in igra veliko vlogo glede nadaljnega sodelovanja. Zato je ključnega pomena, da ima podjetje logotip, ki povzame dejavnost podjetja in je moderen, a obenem klasičen.

Kaj so prednosti dobrega logotipa?

Prednosti dobrega logotipa so v tem, da si vas ljudje zapomnijo. Tako lahko pričnete graditi na imenu znamke in jo promovirati z namenom, da ostanete v glavah ljudi, s čimer pa si zagotovite dolgoročni obstoj podjetja.

Zakaj je pomembno imeti unikaten logotip?

Logotip podjetja mora odstopati od ostalih, saj je ravno v tem poanta dobrega in unikatnega logotipa. Na ta način si vas ljudje zapomnijo, kar pa je glavni razlog, zakaj izdelati moderen in unikaten logotip.

Komu zaupati izdelavo logotipa?

Z izdelavo logotipov se ukvarja izredno veliko število ljudi. Najti takšnega, ki pa se resnično preda projektu, zajame duh podjetja in naredi resnično unikaten logotip, ki si ga bodo ljudje zapomnili, pa ni veliko. Tu nastopimo mi! Vedno se 100% predamo projektu in vedno dobite unikaten in pomnenja vreden logotip, ki bo pozitivno vplival na rast vašega podjetja.