Storitevizdelava spletnih vizitk

Predstavite se na spletnih portalih s svojo lastno spletno vizitko, prilagojeno vaši dejavnosti.

Izdelava spletnih vizitk


Podjetja se pogosto odločijo za predstavitev svoje dejavnosti ne le preko svoje spletne strani, pač pa tudi na drugih spletnih portalih, ki imajo veliko dnevnih ogledov in omogočajo visoko spletno pozicijo glede na izbrani iskalni niz. Tako se podjetje in njegovo dejavnost predstavi na podstraneh portalov, kjer je možno najti splošne informacije o podjetju, konatktne informacije, nabor dejavnosti in izdelkov, delovni čas in ostale pomembne informacije, ki jih podjetje želi predstaviti.

Spletna prepoznavnost
Povečanje obiska spletne strani
Objava na portalih
Predstavitev dejavnosti
Pojavljanje v iskalnikih
Spletno oglaševanje

Pogosta vprašanja

Kaj je spletna vizitka?

Ker je spletna stran za nekatera podjetja prevelik strošek, ali pa se preprosto ne želijo s tem ukvarjati je spletna vizitka idealna rešitev. Dobite popolnoma svojo podstran na spletnem portalu, ki je alternativa spletni strani in je prvi korak predstavitve na spletu!

Zakaj potrebujem spletno vizitko?

Spletna vizitka je alternativa spletni strani in predstavlja manjši finančni vložek kot celotna spletna stran. Obenem pa z objavo vizitke na različnih portalih pridobite večjo možnost da vas najdejo tisti kupci oziroma obiskovalci, ki iščejo ravno te storitve, ki jih vi ponujate.

Kje bo spletna vizitka objavljena?

Spletna vizitka je objavljena na portalih, ki se ukvarjajo specifično z objavljanjem dejavnosti podjetij na svojem spletnem portalu.

Kaj spletna vizitka vključuje?

Spletna vizitka vključuje predstavitev podjetja, kontaktne informacije o podjetju, kontaktni obrazec, lokacijo in navodila do podjetja ter galerijo slik oziroma izdelkov.

Kako spletna vizitka izboljša moje poslovanje?

Ker so spletne vizitke objavljene na portalih, kjer ljudje iščejo specifične dejavnosti, vizitke pa so razdeljene glede na posamezne kategorije, se tako predstavite ljudem, ki iščejo točno tiste dejavnosti, s katerimi se vi ukvarjate. tako izboljšate svoje možnosti za nove potencialne stranke.

Koliko ogledov dobi moja spletna vizitka?

Koliko ogledov dobi vaša spletna vizitka vam ne moremo garantirati, saj je to odvisno od vaše dejavnosti in zanimanja ljudi za to dejavnost. Vsekakor pa vam lahko kadarkoli posredujemo koliko ogledov vaše vizitke je bilo do sedaj, koliko časa so si jo ti obiskovalci v povprečju ogledovali, iz kje so ogledi prihajali in še mnogo več.