StoritevIzdelava vizitk

Oblikujemo in izdelamo vam unikatne vizitke, ki bodo definitivno pustile trajen vtis na vseh prejemnikih.

Izdelava poslovnih vizitk


Poslovna vizitka je nekaj kar preprosto potrebujete imeti za uspešno poslovanja. Po njej si vas ljudje zapomnijo! Zato je ključnega pomena, da je ta kar najbolj takšna, da si jo prejemniki zapomnijo in da bodo naslednjič, ko bodo odprli svoj predal z vizitkami izbrali ravno VAS!

Primeri vizitk


Pogosta vprašanja

Zakaj potrebujem vizitko?

Poslovna vizitka je izredno pomemben del poslovanja, saj si vas tako ljudje shranijo in vas ne pozabijo, čeprav je danes možno vse informacije dobiti na spletu. Nikoli ne pozabite kako zelo pomembno je v roki držati nekaj, kar je fizično oprijemljivo!

Kakšen je izgled vizitk?

Vizitka mora izgledati podjetju in njegovi dejavnosti primerno. Obenem mora izstopati iz poplave ostalih klasičnih vizitk, saj si le tako zagotovite, da se bodo bodoče stranke odločile za vas.

Kaj vse vsebuje vizitka?

Obilčajno vizitka vsebuje kontaktne informacije, ime podjetja in njegovo lokacijo, naslov spletne strani ali pa kar QR kodo za takojšnjo povezavo preko mobilnega telefon. Vse to vam lahko enostavno vgradimo v vizitko.

Koliko različnih vizitk dobim?

Število različnih izgledov vizitk je popolnoma vaša želja, mi se prilagajamo vašim potrebam in željam!

Ali lahko kasneje popravim izgled vizitk?

Vsekakor je možno izgled vizitk naknadno prilagajati, saj je naša glavna želja zadovoljstvo in sreča naših strank!

Kakšne dimenzije vizitk omogočate?

Velikost oziroma dimenzije vizitke so popolnoma vaša stvar, mi vam lahko samo svetujemo o primernih velikostih, nič pa ne more spodbiti kalsičnih dimenzij, na katere smo že vsi navajeni.