Vaša vprašanjanaši odgovori

Imate neodgovorjena vprašanja na katere želite odgovore?

Mi smo že pripravljeni!

SPLETNO OGLAŠEVANJE

Kaj je spletno oglaševanje?

Spletno oglaševanje je vrsta oglaševanja, ki se pojavlja na spletnih straneh. Postalo je pomembna komponenta elektronskega poslovanja. Spletno oglaševanje lahko vključuje upravljanje z informacijami, stike z ljudmi, podporni servis in prodajo. Upravljanje z informacijami in spletno poslovanje postaja vedno bolj popularno, kot tudi narašča dostop do interneta širom po svetu. Dobra tretina kupcev, ki ima dostop do interneta v svojih domovih uporablja internet za nakup.

Kaj zajema spletno oglaševanje?

Spletno oglaševanje zajema široko področje oglaševanja na različnih družabnih omrežjih, množičnih email kampanijah, pisanjem blog objav, omenjanjem na drugih spletnihs traneh in še mnogo več!

Kaj so prednosti spletnega oglaševanja?

Prednosti spletnega oglaševanja so v tem, da hitro razširite ime svojega podjetja med najrazličnejši spekter ljudi, kar vam kasneje pripomorek segmentaciji vaših strank. To pa pomeni, da se lahko nadaljno osredotočite na specifične tarčne skupine in ne izgubljate sredstev na oglaševalskih kampanijah, ki ne vračajo zadostnih sredstev.

SPLETNE STRANI

Kako je spletna stran izdelana?

Spletno stran vam lahko izdelamo v različnih CMS sistemih kot so Wordpress, Joomla, Drupal in podobni, kar vam omogoča lažje urejanje vsebine kot laik in lastnoročno dodajanje vsebine. Seveda pa je izdelava spletnih strani v podobnih sistemih nekoliko zahtevnejša za optimizacijo zaradi množice odvečnih procesov, ki se odvijajo v ozadju. Zato omogočamo izdelavo spletnih strani v navadni kodi, kar nam da popolen nadzor nad procesi, ki se izvajajo.

Ali lahko jaz kasneje dodajam in urejam vsebino na spletni strani?

Vsekakor. Spletno stran, ki jo dobite je samo vaša in lahko z njo delate karkoli želite. Uporabljamo sisteme, ki so prosto dostopni in odprtokodni kar pomeni, da lahko kdorkoli, ki ima dostop ureja vsebino dodaja funkcionalnost in jo popolnoma prilagaja svojim dodatnim željam.

Kaj je to spletno gostovanje?

Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na ponudnikovem strežniku (konkretneje na trdem disku ponudnikovega strežnika), ki je dostopen preko interneta. Z izbiro paketa gostovanja se uporabnik odloči za različne tehnične parametre gostovanja, ki jih želi (količina prostora na trdem disku (MB), število elektronskih poštnih naslovov, število SQL baz ipd.).

Kaj je spletna optimizacija?

Optimizacija spletnih strani (SEO) je postopek izboljšanja vidljivosti spletišča ali spletne strani na iskalnikih prek naravnih oz. neplačanih (organskih ali algoritemskih) iskalnih rezultatov. Vsak spletni iskalnik ima svoja pravila razvrščanja zadetkov, ki se izpišejo, ko vpišemo želen iskalni pojem. Nekatera pravila so javno objavljena, nekatera pravila so predmet špekulacij na medmrežju, nekatera pa so strogo varovana tajnost. Pravila se stalno spreminjajo in prav zato je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva stalno prilagajanje vsebin spletnih strani. Cilj optimizacije spletnih strani je torej doseči čim večje rangiranje za iskalne pojme, določene z analizo ključnih besed.

Ali je moja stran optimizirana?

Če je vaša spletna stran optimizirana lahko preverite na spletnem naslovu: KLIK. Vnesite URL naslov vaše spletne strani ter počakajte, da program analizira vašo stran in vam prikaže rezultate. Preverite!

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Kaj je grafično oblikovanje?

Grafično oblikovanje je ustvarjalni proces - najbolj pogosto vključujejo stranko in oblikovalca in se običajno zaključi s produkcijkso obliko (tj., tiskalniški ispis, programerski izdelek, itd). Izraz "grafično oblikovanje" se lahko nanaša tudi na številne umetniške in strokovne discipline, ki se osredotočajo na vizualno komunikacijo in predstavitve. Različne metode se uporabljajo za ustvarjanje in združevanje besed, simbolov, slik, da bi ustvarili vizualno predstavitev idej in sporočil. Grafični oblikovalec lahko uporabi tipografije, vizualne komunikacije in različne tehnike postavitev strani za izdelavo nekega izdelka.

Zakaj je za podjetje pomembna skladna grafična podoba?

Za uspešno profesionalno predstavitev svojega podjetja je ključno, da je ima vaša spletna stran skladno grafično podobo z vašim logotipom in dejavnostjo s katero se podjetje ukvarja. Le tako se lahko predstavite kot profesionalno in zaupanja vredno podjetje s katerim bodo stranke želele še naprej sodelovati.

Kaj so prednosti dobrega grafičnega oblikovanja?

Prednosti dobrega grafičnega oblikovanja, ki je prilagojeno za posamezno stranko, je ravno v tem, da je individualno prilagojeno potrebam in dejavnosti stranke oziroma podjetja. To vključuje primerno uporabniško izkušnjo, uporabljene barve, elemente, ki se nahajajo na strani in njeno delovanje. Z upoštevanjem vseh naštetih elemntov in konceptov lahko drastično vplivate na obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani in izpoljšate stopnjo konverzije (prodaje).

Kako se dobro grafično oblikovanje odraža na poslovanju podjetja?

Spletno stran je pred primerno grafično posodobitvijo analizirati kako poteka sprehod po spletni strani. Nato se analizira obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani in preveri, kje se večina obiskovalcev odloči za odhod iz strani. Rezultate se nato analizira in prilagodi izgled rezultatom primerno. Pri tem se seveda upošteva starostno skupino obiskovalcev, zanimanja in še mnogo drugih kriterijev.

Kako se dobro grafično oblikovanje odraža na poslovanju podjetja?

Grafična podoba spletne strani pokaže resnost podjetja in je slednja, če ni primerna pogosto negativna za delovanje podjetja. temu primerno mkora biti stran profesionalnega izgleda, pravilnega delovanja in zaupanja vrednim dizajnom.

Pošljite nam svoje vprašanje:

Prišlo je do napake pri pošiljanju, prosim poskusite kasneje
Prišlo je do napake pri pošiljanju, prosim poskusite kasneje!
Poslano!