StoritevVzdrževanje spletnih strani

Redno posodabljanje spletne strani in skrb za njeno delovanje.

Vzdrževanje spletnih strani


Vsaka spletna stran potrebuje vzdrževalca, ki skrbi za potrebne nadgradnje, posodabljanje vsebine, rednim ažuriranjem informacij, dodajanjem novosti, pisanjem blogov in novih objav, izdelavo varnostnih kopij in še mnogo več. Mi prevzamemo vaše skrbi, tedensko preverjamo vašo spletno stran in vas mesečno obveščamo o pomembnih nadgradnjah, ki smo jih opravili.

Posodabljanje
Nadgradnje
Dodajanje vsebine
Varnostne kopije
Izboljšanje delovanja
Krpanje varnostnih lukenj
Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Ste se odločili za izdelavo spletne strani v sistemu Wordpress? Potem je ta članek ravno prav za vas, saj vam bo dal vpogled v Wodpress sistem.

Wordpress
Izdelava spletnih strani

Ste prišli do točke, kjer ste ugotovili, da potrebujete spletno stran, ki bo uspešno promovirala vas, vašo dejavnost ali podjetje?

Izdelava spletnih strani

Pogosta vprašanja

Kaj vključuje vzdrževanje spletne strani?

Vzdrževanje spletne strani vključuje redno posodabljanje vtičnikov, izdelavo varnostnih kopij in konstantno posodabljanje vsebine na spletni strani. Dodajanje nove vsebine na spletno stran je ključnega pomena pri uspešni optimizaciji rangiranja spletne strani, zato mora biti ta redna in konsistenčna.

Kako pogosto naj se dodaja nova vsebina na stran?

Smiselno si je tedensko vzeti čas za dodajanje nove vsebine na spletno stran, vsekakor pa je to odvisno tudi od samega namena in vrste obiskovalcev spletne strani. Če imate spletni portal, je smiselno večkrat dnevno dodajati novo vsebino, medtem ko je pri navadnih spletnih straneh smiselno dodajati le nekajkrat mesečno.

Kako pogosto se dela varnostne kopije spletne strani?

Varnostne kopije je smiselno delati ob vsakih novih posodobitvah oziroma nadgradnjah spletne strani, saj ne želimo izgubti napredka, ki se je do sedaj naredil in izgubiti časa, ki smo ga temu posvetili.

Ali moram jaz pisati vsebino za spletno stran?

Za pisanje vsebine za vašo spletno stran vam svetujemo, da je najbolj priporočljivo da to storite sami, saj le vi najbolje veste, kako poslu primerno nagovoriti vaše obiskovalce. Vsekakor pa se s tem ukvarjamo tudi mi, kjer lahko za vas pišemo najrazličnejša besedila, od celostnih za spletno stran do posameznih blog objav.

Ali redno dodajanje vsebine na spletno stran vpliva na boljše rangiranje?

Seveda! Na tak način sporočate spletnim iskalnikom, da je vaša stran aktivna in da je vedno najti nekaj novega na njej, kar pomeni da je verjetno tudi zanimiva za njene obiskovalce. Temu primerno je smiselno, da se stran prikaže višje v iskalnikih kot druge.