StoritevOblikovanje spletnih strani

Želite popolnoma unikaten izgled in funkcionalnost vaše spletne strani, da se vas obiskovalci zapomnijo? Potem ste na pravem mestu!

Oblikovanje spletnih strani


Je vaša spletna stran videti zastarela, zaprašena in nepregledna? Potem ste na pravem mestu! Mi izdelujemo moderne, odzivne in uporabnikom prijazne spletne strani, ki se prilagajajo različnim dimenzijam zaslonov! Naj si vas obiskovalci zapomnijo po unikatnem izgledu, ostanite v njihovih glavah, naj govorijo o vas tudi drugim in si tako povečajte obisk in posledično dvignite število vaših strank!

Unikaten izgled
Odziven dizajn
UX dizajn
Psihologija barv
Hitrost nalaganja
Prilagodljivost

Pogosta vprašanja

Kaj zajema oblikovanje spletne strani?

Spletno stran je pred primerno grafično posodobitvijo potrebno analizirati kako poteka sprehod po spletni strani. Nato se analizira obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani in preveri kje se večina obiskovalcev odloči za odhod iz strani. Rezultate se nato analizira in prilagodi izgled rezultatom primerno. Pri tem se seveda upošteva starostno skupino obiskovalcev, zanimanja in še mnogo drugih kriterijev.

Ali so spletne strani odzivne?

Vse spletne strani, ki jih oblikujemo in izdelamo, so odzivne! To pomeni, da se prilagajajo različnim dimenzijam digitalnih zaslonov, kot so mobilni, tablični in računalniški zaslon.

Kdo se odloči za unikatno oblikovanje spletne strani?

Za unikatno oblikovanje spletne strani se odločijo podjetja, ki se želijo distancirati od enoličnosti ostalih spletnih strani in želijo izstopati iz množice. To so podjetja, ki vlagajo energijo v spletni marketing in želijo, da si njihovi obiskovalci zapomnijo spletno stran ter jo tako ponovno obiskujejo, kar pa je osnovni namen unikatne grafične podobe spletne strani.

Ali lahko oblikujete tudi logotipe?

Vsekakor. Ukvarjamo se tudi z oblikovanjem in izdelavo logotiopov. Več o tem si lahko preberete na naslednji spletni povezavi: Oblikovanje logotipov.