StoritevMnožični emaili

Svojim obstoječim in bodočim strankam pošiljajte novosti v vaši ponudbi, nove akcije in posebne ugodnosti.

Množični emaili


Pošljite svojo ponudbo več kot 1.000.000 različnim elektronskim naslovom! Pošljite jim svojo ponudbo, akcije, novosti in vse to v modernem in odzivno oblikovanem elektronskem sporočilu. Obenem pa dobite povratne informacije, kateri izdelki so bili najbolj zanimivi, kdo si je največkrat ogledal sporočilo, kdaj se je odprlo največ sporočil in še mnogo več, kar vam bo dalo vpogled v zanimanje strank v vaše produkte in dejavnost.

Primeri mailov


Pogosta vprašanja

Kaj so množični emaili?

Množični emaili so kampanije, kjer se veliki količini elektonskim naslovom pošlje vaš oblikovan email s ponubo in izdelki. Maile se pošilja v urah, ko je predvideno kar največje število ogledov.

Kaj pridobim z množičnimi emaili?

Z množičnimi emali odprete svoja vrata izredno širokemu in pestremu naboru potencialnih kupcev. Pri tem se ne morete skoncentirati na njihova zanimanja, kar pa v tem primeru spleh ne želite. Poanta množičnih emilov je zajemanje čim večjega in širokega spektra potencialnih kupcev, s popolnoma različnimi zanimanji.

Kdo bo prejemal emaile?

Emaile prejmejo vsi uporabniki iz naše baze emailov, ki pa zajema preko miljon elektronskih naslovov.

Kako množični emaili izboljšajo poslovanje?

Množični emaili so odlična odskočna deska za vsako podjetje, ki pričenja s svojim razvojem. Pošiljanje svojih akcij oziroma novosti in informiranje publike o svoji dejavnosti na ta način zagotavlja hitro informiranost širokega spekrta potencialnih kupcev. Na ta način lahko lažje segmentirate kakšen je vaš tipičen kupec in usmerite več finančnih sredstev v oglaševalske kampanije, ki targetirajo ravno te uporabnike.

Kako množični emaili vplivajo na povečanje ogledov moje spletne strani?

Vsekakor je pošiljanje množičnih emalov odlična odskočna deska za povečanje števila ogledov vaše spletne strani, vendar je potrebno biti pri tem pazljiv, saj mora biti elektronsko sporočilo vizualno primerno, da ne odvrne osebe, ki odpre mail, pač pa jo mora pritegniti, da si ogleda spletno stran.

Kakšna je vsebina množičnih emailov?

Vsebina množičnih emailov mora biti enostavna, pregledna in kratka. Ne sme vsebovati odvečnih informacije, pač pa le ključne informacije in povezave na spletno stran, kjer izdelek oglašujete.