Storitevizdelava spletnih portalov

Izdelava spletnih portalov z vključenim CMS sistemom za nadzor nad vsebino.

Izdelava spletnih portalov


Želite imeti popolnoma svojo spletno stran kjer objavljate novice, novosti z različnih področij, soustvarjate z drugimi, omogočate komentiranje obiskovalcev spletne strani in še mnogo drugih idej, ki samo čakajo na njihovo implementacijo? Dovolite nam, da vam mi izdelamo spletni portal, ki bo služil ravno temu namenu. Obenem pa bomo poskrbeli, da bo izgledal moderno, se prilagajal različnim dimenzijam zaslonov, omogočal več kot le en uporabniški račun in, kot smo omenili že prej, še mnogo več!

Vsa vsebina na enem mestu
Nadzor nad objavljanjem
Preglednost vsebine
Širjenje informacij med strankami
Enostavno dodajanje vsebine
Širok krog uporabnikov
CMS sistemi

Želite biti samostojni pri dodajanju vsebine na svojo spletno stran in trgovino, jo urejati in skrbeti za njeno pravilno delovanje? Odgovor je tu!

CMS sistemi
Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Ste se odločili za izdelavo spletne strani v sistemu Wordpress? Potem je ta članek ravno prav za vas, saj vam bo dal vpogled v Wodpress sistem.

Wordpress

Pogosta vprašanja

Kaj je spletni portal?

Spletni portal ali spletne dveri so spletišče, urejeno kot izhodišče za iskanje informacij. Predstavlja vstopno točko na spletu do informacij določenega področja zanimanja. Nudi vsaj štiri osnovne storitve: iskalnik, e-pošto, povezave do sorodnih spletnih strani ter posamezniku prilagojeno vsebino, lahko pa vsebuje tudi klepetalnico, sezname članov, možnost brezplačnega snemanja vsebin ipd.

Kako deluje spletni portal?

Spletni portal deluje tako, da ima vgrajen CMS sistem, torej sistem za upravljanje z vsebino. To omogoča da nadzorujete objavljanje vsebine, dodaja jo lahko več uporabnikov, ki jim dovolite da to delajo, obenem pa dodajate vsebino na portal preko vmesnika, ki je uporabnikom enostaven za uporabo in ne potrebujejo tehničnega znanja računalništva.

Kako deluje nadzor nad vsebino?

Nadzor nad vsebino oziroma CMS po angleško je sistem, ki omogoča logiranje posameznih uporabnikov, vsak s svojimi omejenimi pravicami, da ti nato dodajajo oziroma pišejo vsebino za spletno stran. Vmesnik je podoben urejevalnikom besedila, obenem pa omogoča nalaganje fotografij, ki pa se samodejno prilagajajo glede na potrebe članka. Sistem je izredno enostaven za uporabo in ne zahteva predhodnega znanja.

Kaj je CMS sistem, ki je vključen v spletni portal?

Content Management System (CMS, slovensko sistem za upravljanje vsebin) je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja označevalnega jezika HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani brez pomoči podjetja ali osebe, ki je stran izdelalo.

Kdo vse lahko sodeluje na spletnem portalu?

Na spletnem portalu lahko vsak dodaja vsebino, ki mu vi dovolite oziroma dodelite pravice. Vsekakor lahko tudi te pravice dodatno omejite, da ne morejo vsi uporabniki vsega spreminjati ali dodajati vsebine kamorkoli želijo. Prav tako je možno omogočiti komentiranje člankov vsem, torej neregistiranim uporabnikom.