StoritevGrafično oblikovanje

Potrebujete nov logotip za vaše podjetje, banner za vašo spletno stran ali pa celotno prenovo spletne strani?

Ste na pravem mestu! Naši izdelki so vedno v skladu z najnovejšimi modnimi in tehničnimi smernicami, kar zagotavlja pozitivne rezultate!

Oblikovanje logotipov

Potrebujete moderen in pomnenja vreden logotip?

Beri dalje
Izdelava bannerjev

Želite banner, na katerega bodo vsi obiskovalci kliknili?

Beri dalje
Oblikovanje tiskovin

Naj bo vaš promocijski material vedno vreden ponovnega ogleda!

Beri dalje
Oblikovanje logotipov
UX dizajn
Spletno oblikovanje
Uporaba psihologije
Odzivno oblikovanje
Moderen dizajn

Pogosta vprašanja

Kaj je grafično oblikovanje?

Grafično oblikovanje je ustvarjalni proces - najbolj pogosto vključujejo stranko in oblikovalca in se običajno zaključi s produkcijkso obliko (tj., tiskalniški ispis, programerski izdelek, itd). Izraz "grafično oblikovanje" se lahko nanaša tudi na številne umetniške in strokovne discipline, ki se osredotočajo na vizualno komunikacijo in predstavitve. Različne metode se uporabljajo za ustvarjanje in združevanje besed, simbolov, slik, da bi ustvarili vizualno predstavitev idej in sporočil. Grafični oblikovalec lahko uporabi tipografije, vizualne komunikacije in različne tehnike postavitev strani za izdelavo nekega izdelka.

Zakaj je za podjetje pomembna skladna grafična podoba?

Za uspešno profesionalno predstavitev svojega podjetja je ključno, da je ima vaša spletna stran skladno grafično podobo z vašim logotipom in dejavnostjo s katero se podjetje ukvarja. Le tako se lahko predstavite kot profesionalno in zaupanja vredno podjetje s katerim bodo stranke želele še naprej sodelovati.

Kaj so prednosti dobrega grafičnega oblikovanja?

Prednosti dobrega grafičnega oblikovanja, ki je prilagojeno za posamezno stranko, je ravno v tem, da je individualno prilagojeno potrebam in dejavnosti stranke oziroma podjetja. To vključuje primerno uporabniško izkušnjo, uporabljene barve, elemente, ki se nahajajo na strani in njeno delovanje. Z upoštevanjem vseh naštetih elemntov in konceptov lahko drastično vplivate na obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani in izpoljšate stopnjo konverzije (prodaje).

Kako lahko grafični oblikovalec izboljša mojo spletno stran?

Spletno stran je pred primerno grafično posodobitvijo analizirati kako poteka sprehod po spletni strani. Nato se analizira obnašanje obiskovalcev vaše spletne strani in preveri, kje se večina obiskovalcev odloči za odhod iz strani. Rezultate se nato analizira in prilagodi izgled rezultatom primerno. Pri tem se seveda upošteva starostno skupino obiskovalcev, zanimanja in še mnogo drugih kriterijev.

Kako se dobro grafično oblikovanje odraža na poslovanju podjetja?

Grafična podoba spletne strani pokaže resnost podjetja in je slednja, če ni primerna pogosto negativna za delovanje podjetja. temu primerno mkora biti stran profesionalnega izgleda, pravilnega delovanja in zaupanja vrednim dizajnom.