StoritevAnaliza spletne strani

Preverite ali je vaša spletna stran res tako dobra, kot izgleda!

Analiza spletnih strani


Čeprav lahko na prvi pogled spletna stran izgleda perfektna in brez napak, je prepogosto najti kritične napake v izdelavi spletne strani. Slednje vplivajo na uporabniško izkušnjo obiskovalcev, hitrost delovanja strani in nenazadnje tudi njeno rangiranje v spletnih iskalnikih. Dovolite nam, da preverimo delovanje vaše spletne strani in vam svetujemo o primernih popravkih, ki bi pozitivno vplivali tako na delovanje vaše spletne strani kot tudi uporabiško izkušnjo.

Hitrost
Preverjanje strežnika
Varnost strani
Čas nalaganja
Prilagodljivost zaslona
Predpomnilnik
Meta oznake za boljše rangiranje

Ste se kdaj vprašali, kako spletni iskalniki pridobijo informacije o posamezni spletni strani?

Meta oznake
Slaba izdelava spletnih strani

Prepogosto (v več kot 70% primerov) odkrijemo, da imajo spletne strani zelo pomanjkljivo definirane nastavitve!

Slaba izdelava spletnih strani

Pogosta vprašanja

Kaj je analiza spletne strani?

Analiza spletne strani je postopek preverjanja delovanja in hitrosti vaše spletne strani, odzivnosti, delovanja strežnikov in primernosti multimedijske vsebine, ki se na strani nahaja. Prav tako se preveri delovanje vseh kontaktnih obrazcev in družabnih omrežij.

Kaj vključuje analiza spletne strani?

Analiza spletne strani zajema tako analizo celotne spletne strani, torej njenega delovanja in vseh datotek, ki jih stran in njene podstrani vsebujejo, kot tudi delovanje strežnika in predpomnilnika spletne strani. Vse napake in pomankljivosti združeno predstavimo v dokumentu, ki vam ga posredujemo na vaš elektornski naslov, da si ga lahko kadarkoli ogledate in posredujete napake dalje.

Katere so pogoste napake na spletnih straneh?

Glede na naše raziskave in opravljene analize spletnih strani vam lahko zagotovimo, da ima skoraj vsaka spletna stran kar nekaj kritičnih pomankljivosti, ki so jih programerji spletne strani spregledali. Najpogosteje pa so te napake takšne, ki ravno najbolj vplivajo na vaše rangiranje v spletnih iskalnikih.

Kako popravim napake najdene pri analizi spletne strani?

Najlažje odpravite napake tako, da jih posredujete vašemu spletnemu programerju, ki jih bo lahko odpravil. Da pa ne izgubljate časa z iskanjem primernega kandidata, ki pa mora biti tudi zaupanja vreden (saj so informacije in stiki, ki jih imate na vaši strani zasebni) smo vam na voljo mi. Imamo uspešno ekipo programerjev, ki se bodo takoj lotili popravljanja vaše spletne strani, da se čim hitreje prične proces optimizacije in izboljšave rangiranja.

Ali je pravilno delovanje spletne strani pomembno za njeno rangiranje v iskalnikih?

Za izboljšavo rangiranja spletne strani v spletnih iskalnikih je ključnega pomena, da spletna stran izpolnjuje kriterije, ki jih spletni iskalniki postavljajo za njihove algoritme za rangiranje spletnih strani. Tako da je zelo priporočljivo, da je spletna stran brez napak ter da so informacije predstavljene tako, kot jih standardi zahtevajo.

Kdo lahko popravi mojo spletno stran?

Spletno stran vam lahko popravi katerikoli spletni programer, ki ima dovolj izkušenj in znanja za uspešno popravljanje vaše spletne strani. Vsekakor pa smo za vas na voljo tudi mi, ki imamo definitivno dovolj izkušenj in usposobljene programerje za kakršnekoli težave na katere se lahko naleti tekom procesa popravljanja.