Storitevizdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani po željah naročnika.

Izdelava spletnih strani


Vedno več podjetij se odloča za spletno stran, ki predstavi podjetje na spletu. Spletna stran podjetja je pomemben del podjetja, saj se tako lahko predstavi široki populaciji, doda verodostojnost in veljavnost podjetju ter večje zaupanje kupcev. Prav tako je to odličen način za predstavitev dejavnosti, izdelkov, ponudbe in še mnogo več!

Optimizacija
Prepoznavnost na spletu
Odziven dizajn
Dosegljivost novim strankam
Hitrost nalaganja strani
Sodoben način oglaševanja
Izdelava spletnih strani

Ste prišli do točke, kjer ste ugotovili, da potrebujete spletno stran, ki bo uspešno promovirala vas, vašo dejavnost ali podjetje?

Izdelava spletnih strani
Rangiranje spletne strani

Želja vsakega lastnika spletne strani je, da je njegova spletna stran predstavljena čim višje v rezultatih različnih iskalnikih (Search Engine Optimization).

Rangiranje
Odzivne spletne strani

Se sprašujete kaj je odziven spletni dizajn (angleško: responsive web design)? Potem si preberite spodnji članek da dobite vse odgovore na vaša vprašanja!

Odzivne spletne strani

Pogosta vprašanja

Kaj je spletna stran?

Spletna stran (angleško web page) je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže spletni brskalnik. Na spletni strani so lahko različne vsebine: besedilo, slike, povezave, zvočni in video posnetki, programi. Jezik za opis spletnih strani je HTML. Več spletnih strani oblikuje spletišče. Na spletu jo predstavlja domena - spletni naslov. Lahko se jo uporabi tako za osebno rabo, kot tudi za predstavitev podjetja, izdelka, storitve, ...

Kaj vsebuje spletna stran?

Spletna stran vsebuje informacije o podjetju, fotografije, blog objave, kontaktne informacije, spletno trgovino, sistem za upravljanje vsebine, obrazce za komentiranje, prijavo na novice in še mnogo več. Tu smo omejeni le na našo domišljijo.

Kakšne so prednosti dobre spletne strani?

Prednosti dobre spletne strani so hitro nalaganje strani, delovanje brez napak, prilagodljivost na različne dimenzije zaslonov, prilagojene velikosti slik, pravilne nastavitve strežnika in, kar je najbolj pomembno, enostaven in prijeten izgled, ki naredi uporabniško izkušnjo prijetno z željo po ponovitvi, kar pa zagotavlja, da si ljudje zapomnijo vašo stran.

Kaj poleg spletne strani še potrebujem?

Spletna stran je odlična izhodiščna točka za vsa podjetja da se predstavijo na spletu. Vsekakor pa je zaželjeno imeti še urejena družabna omrežja, možnost naročanja na novice in pa delujoče kontaktne obrazce.

Kje je spletna stran objavljena?

Spletno stran je potrebno po izdelavi namestiti na strežnik, ki omogoča, da si jo ljudje ogledajo tudi na svojem računalniku. Temu se reče gostovanje.

Kaj pomeni, da je spletna stran odzivna?

Da je spletna stran odzivna pomeni, da se prilagaja glede na različne dimenzije/velikosti zaslonov, na katerih se stran prikaže. To je vedno bolj pomemben koncept, saj je vedno več obiskov spletne strani preko pametnih mobilnih telefonov ali pa računalniških tablic.