StoritevNadgradnja spletnih strani

Že imate spletno stran vendar jo potrebujete posodobiti, dodati novo vsebino ali pa popraviti njeno delovanje? Dovolite, da vam pomagamo!

Nadgradnja spletnih strani


Je vaša spletna stran zastarela, ji primanjkuje nove vsebine, je potrebno spremeniti določene informacije na strani,...? Mi vam te skrbi prevzamemo in jih opravimo namesto vas, da se vam ni potrebno s tem ukvarjati.

Wordpress
Joomla
Drupal
Magento
Shopify
WooCommerce
Odzivne spletne strani

Se sprašujete kaj je odziven spletni dizajn (angleško: responsive web design)?

Odzivne spletne strani
Izdelava spletnih strani

Ste prišli do točke, kjer ste ugotovili, da potrebujete spletno stran, ki bo vas bo uspešno promovirala?

Izdelava spletnih strani
Slaba izdelava spletnih strani

Prepogosto (v več kot 70% primerov) odkrijemo, da imajo spletne strani zelo pomanjkljivo definirane nastavitve!

Slaba izdelava spletnih strani

Pogosta vprašanja

Kaj vključuje nadgradnja spletne strani?

Nadgradnja spletne strani vključuje posodobitev vseh vtičnikov, ki so prisotni na spletni strani, posodobitev sistema za uporavljanje vsebine in pa ostale nadgradnje, ki so pomembne za optimizacijo spletne strani. Prav tako je možno izdelati varnostne kopije celotnih spletnih strani in dodajanje želenih funkcionalnosti.

Kako pogosto naj posodabljam svojo spletno stran?

Spletno stran je dobro nadgrajevati na tedenski ravni, vsaj kar se tiče vsebine, saj obiskovalci spletne strani vedno želijo kakšno novo informacijo, obenem pa je to dobra izhodiščna točka za optimizacijo spletne strani. Vsekakor pa so zaželjene mesečne nadgranjde spletne strani, kar zagotavlja da je spletna stran varna, posodobljena in da je varnostna kopija vedno prisotna.

Kaj je to CMS sistem?

Content Management System (CMS, slovensko sistem za upravljanje vsebin) je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja označevalnega jezika HTML. Urednik spletne strani tako lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani brez pomoči podjetja ali osebe, ki je stran izdelalo.

Zakaj naj posodabljam svojo spletno stran?

Posodabljanje spletne strani omogoča boljšo izhodiščno točko za optimizacijo oziroma izboljšano rangiranje spletne strani. Obenem privlači obiskovalce spletne strani, da so rednejši obiskovalci zaradi zanimanja o novi vsebini, kar pa poveča možnosti za prodajo svoje dejavnosti ali izdelka preko spletne strani.

Kakšno vsebino naj dodajam na spletno stran?

Vsebnina na spletni strani je popolnoma odvisna od dejavnosti s katero se podjetje ukvarja in vsebino, ki je že prisotna na strani.

Kako popravim svojo spletno stran?

Če opazite, da ima vaša spletna stran napake in da potrebuje izboljšave, je vedno dobro imeti na razpolaga spletnega programerja, ki jo bo popravil. Potrebno pa je, da je ta oseba zaupanja vredna, saj so informacije, ki so na vaši spletni strani pogosto zavarovane, obenem pa mora biti dovolj izkušen, da ne podre celotne strani. Zato smo vam na voljo tudi mi, kjer naša ekipa programerjev poskrbi za vse vaše želje!