StoritevIzdelava družabnih omrežij

Potrebujete izdelavo različnih družabnih omrežij za svoje podjetje?
Mi vam izdelamo katerakoli družabna omrežja želite!

Izdelava družabnih omrežij


Vsako podjetje ali dejavnost mora imeti družabna omrežja, kjer se približa svojim kupcem oziroma oboževalcem/sledilcem. Zakaj? Ker je to najbolj enostaven način za doseganje velikega števila oseb, cenovno najbolj ugoden, hiter in seveda smiseln, saj s pomočjo družabnih omrežij dobimo najboljši odziv s strani publike o naših novih produktih. Tako lahko enostavno prilagajamo svojo ponudbo potrebam po trgu brez zahtevnih in dragih raziskav trga.

Meta oznake za boljše rangiranje

Ste se kdaj vprašali, kako spletni iskalniki pridobijo informacije o posamezni spletni strani?

Meta oznake
Kako objavljati na Facebooku?

Kdaj je najbolje objavljati, kako razbrati, kdaj je najbolje objavljati, kako pridobite več sledilce?

Facebook objavljanje

Pogosta vprašanja

Zakaj potrebujem družabna omrežja?

Družabna omrežja omogočajo podjetjem predstavitev svoje dejavnosti in izdelkov široki populaciji oseb, ki jo s spletno stranjo drugače ne bi. Dodatno družabna omrežja pripomorejo k boljšemu rangiranju spletne strani, obenem pa povečajo verodostojnost in zaupanje uporabnikov v podjetje.

Katera so najbolj popularna družabna omrežja?

Izbira primernih družabnih omrežij je odvisna od same dejavnosti s katero se podjetje ukvarja, kljub temu pa so nekatera kot so Facebook, Twitter in Google+ klasična družabna omrežja, s katerimi se ne morete zmotiti.

Kako družabna omrežja pripomorejo pri delovanju podjetja?

Družabna omrežja pripomorejo k večji prepoznavnosti podjetja in njihovih izdelkov. Povečajo verodostojnost in zaupanje oseb v podjetje, omogočajo enostavnejši kontakt z osebami, ki se za ponudbo zanimajo, obenem pa predstavljajo najhitrejši možen način širjenja novih akcij in ponudbe osebam, ki se že zanimajo za specifične storitve.

Kaj naj predstavim na družabnih omrežjih?

Na družabnih omrežjih lahko predstavljate vse kar je povezano s podjetjem (storitve, izdelke, akcije, popuste in vse ostalo, kar želite izpostaviti). Vsekakor pa ne pozabite predstaviti osnovnih informacij o podjetju!

Kakšne so prednosti družabnih omrežij?

Glavna prednost družabnih omrežij je nabor uporabnikov družabnega omrežja. Ker so ti uporabniki med seboj zelo različni, vsak s svojimi individualnimi zanimanji in potrebami, lahko tako lažje dostopate do tistih, ki se zanimajo za vaše dejavnosti in ponudbo.

Kako pogosto naj posodabljam družabna omrežja?

Uporaba družabnih omrežij mora biti redna, držati se je potrebno ustaljenega vzorca za objavljanje novosti. Če običajno objavljate enkrat dnevno, to tudi tako nadaljujte. Vsekakor pa je klasična praksa objavljanje enkrat do dvakrat dnevno tekom delavnika.